NBSOIL AKADEMİ’nin açılışına katıldık-13 Haziran 2024

Geçtiğimiz günlerde NBSOIL proje ortakları 100 kişinin katıldığı bir webinar ile NBSOIL Akademi’nin lansmanını yaptı. Katılımcıları, mevcut ve

Geçtiğimiz günlerde NBSOIL proje ortakları 100 kişinin katıldığı bir webinar ile NBSOIL Akademi’nin lansmanını yaptı. Katılımcıları, mevcut ve gelecekteki toprak danışmanları için geliştirmekte oldukları kursun lojistiği ve içeriği hakkında bilgilendirdiler. Oturuma konuşmacı olarak katılan NBSOIL proje ortakları, akademi, içeriği ve kayıt süreciyle ilgili sorulara yanıt verdiler. Kurs içeriği dört modül ve bir final projesi olarak yapılandırılacak. Bu modüller çevrimiçi oturumlar, canlı web seminerleri, uygulamalı atölye çalışmaları ve kayıt etkinliklerini içerecektir. NBSOIL ortakları bu modülleri tanıtarak Haziran 2024’ten Mayıs 2025’e kadar kademeli olarak yayınlanacağını duyurdu.

Nihai proje, ekipler halinde tasarlanan ve NBSOIL uzmanları tarafından mentorluk yapılan gerçek bir toprak danışmanlığı durumunu ele alacaktır. Bu proje, Ekim 2025’ten Haziran 2026’ya kadar Akademi’nin son dokuz ayını kapsayacaktır.

ANS Eğitim ve Danışmanlık olarak 1. Modüle başladık bile: Toprak Yönetimi için Doğa Temelli Çözümlere Giriş

Bu öncü eğitim aracı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Akademiye kaydolmak istiyorsanız ⤵

https://nbsoil.eu/soil-academy/