ANS Eğitim ve Danışmanlık olarak +0.5 Akdeniz’in Geleceği Çalıştayındayız 23-24 Kasım 2023

Muratpaşa Belediyesinin artan hava sıcaklığı, azalan doğal kaynaklar, yükselen deniz seviyeleri, düzensiz yağışlar, kuraklık, sel ve kasırga gibi

Muratpaşa Belediyesinin artan hava sıcaklığı, azalan doğal kaynaklar, yükselen deniz seviyeleri, düzensiz yağışlar, kuraklık, sel ve kasırga gibi doğal felaketlerle kendini gösteren iklim krizine dikkat çekmek için başlattığı +0.5 Akdeniz’in Geleceği Çalıştayı bu yıl 23-24 Kasım tarihleri arasında ‘Yeşile Dönmek’ temasıyla gerçekleşti. 

Çalıştay’ın 2. gününde katılımcı Belediyelerin yürütmekte olduğu Yeşil Uygulamalar hakkında bilgi ednme fırsatı bulduk. Biz de, ANS Danışmanlık olarak hem 2017-2019 yılları arasında ‘Döşemealtı Belediyesi’ adına yürüttüğümüz ‘Ekolojik Çiftlik Kreşleri’ projesi hakkında bilgi verme fırsatı bulduk, hem de yeni başlayan, ANS Danışmanlık’ın ortak olduğu bir Ufuk Avrupa projesi olan ve toprak okuryazarlığını artırmayı hedefleyen ‘LOESS’ projesini tanıtma şansını yakaladık. Bu nazik daveti için Muratpaşa Belediyesine teşekkür ederiz.